Gyerekekkel színesebb a világ

Három, speciális testápoló olaj a legfiatalabb korosztálynak. Az olajok szükség szerint külön-külön is felhasználhatók, vagy napi, illetve heti váltakozásban is alkalmazhatók.

bambioil 1

Bambi Oil 1

(körömvirággal és E-vitaminnal)

Az olaj az idegrendszer teljes tehermentesítését célozza meg, a leggyakoribb terhelőket, ideértve az oltásokat is, távolítja el. A készítmény részét képezi az érzelmi blokkok, pszichociszták és egyéb rejtett traumák eltávolítása, amelyek az anya várandóssága alatt keletkeztek. Ezek az érzelmi terhelések nagymértékben befolyásolják az immunitást és a hormonális rendszert, valamint hatással vannak az egész szervezet működésére.

 

bambioil 2

Bambi Oil 2

(homoktövissel és E-vitaminnal)

A készítmény célja az immunitás javítása és az összes mikrobiális terhelés eltávolítása, amely különféle gyakori megbetegedés, például a középfülgyulladás, az emésztési problémák és egyéb problémák okozója. A készítmény a borrelia terhelés megszüntetésében is segít, amely veleszületett is lehet, és hátrányosan befolyásolhatja az idegrendszer fejlődését.

 

bambioil 3

Bambi Oil 3

(csipkebogyóval, bisabollal és E-vitaminnal)

Részt vesz a metabolitok és az emésztés során keletkező toxinok eltávolításában, amelyek a táplálékkal jutnak be a szervezetbe, tehát az anyatej vagy a mesterséges anyatej-helyettesítővel is. Ezek elsősorban glutén- és tejfehérjék, amelyek gyakran terhelik a csecsemő idegrendszerét. Segít eltávolítani a gyermek szervezetéből a nemkívánatos vegyi anyagokat, amelyek a játékokból és a mindennap használt tárgyakból jutnak be a szervezetbe, valamint a nehézfém terheléstől (higany, ólom), valamint a gyógyszermaradványoktól, ideértve a vízből és az élelmiszerekből származó antibiotikumokat is.

 

Tegye fel kérdését most