Gyerekekkel színesebb a világ

Tanácsadás

Nem tudja mihez kezdjen a beteg gyermekkel? Forduljon szakemberünkhöz, aki örömmel válaszol feltett kérdésére.

A Bambi Oil készítményekről szeretnék kérdezni. A lányomnak 15 hónapos kisfia van, aki néha betegeskedik (többnyire nátha, amely egy hétig, vagy akár tovább is eltart, de most szeptember óta már harmadszor lett beteg) és ezért megvettem neki a Baimbi Oil olajokat (mind a 3 készítményt). Az 1-es számú olaj alkalmazása után, nem volt semmi reakció. Majd harmadik nap amikor a 2-számú olajjal kente be a testét, akkor pontosan azon a helyeken jelentek meg a kiütések, ahol a lányom bekente. Mit javasol, a lányom folytathatja az olajok alkalmazását, ha a kiütések eltűntek, vagy inkább hagyja abba? Nagyon köszönöm a választ.

A fiam 9 éves, többvisszatérő ajakherpesz jelentkezik nála. Egy nap lázas, majd két nap múlva hatalmas herpesz jelenik meg az ajkain. Olyan nagy, hogy még enni sem képes. Mit ajánlana a herpesz megismétlődésének megakadályozására? Nagyon fáj, és általában kellemetlen. Mit ajánlana a visszatérő herpesz megszűntetésére? Nagyon fájdalmas és egyben kellemetlen is ez számára.

Milyen készítmények alkalmazását javasolják a visszatérő berepedezett orrnyálkahártya esetén egy iskolás gyermeknél? Nagyon fájdalmas ez számára.

A barátnőm kislányának (5 éves) a térdén számtalan szemölcs található, amelyektől a bőrorvos nem képes megszabadítani (égetéssel, kenőcscsel). Ajánlana nekem megfelelő készítményeket?

Jó napot, még mindig nem sikerült meggyógyítani a fiam alsó ajak gyulladását. A bőr ismételten berepedezik, vörös folt, elszáradt, feszülő bőr alakul ki rajta. A Res-Dren, Liv-Dren, Cuti-Dren, Conectid kúra, majd a Min-Dren és a Mezeg cseppek beszedése után javult a helyzet, de egy idő után újra előjött a probléma.

Jó napot, a 3,5 éves fiamnak atópiás ekcéma van a lábain, az ágyékán és a kezén. Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen termékeket javasolnak és azokat hogyan kell használni. Nagyon köszönöm!

Jó napot, egy kérdéssel fordulok önökhöz. Fiam – 21 hónapos és már kiskora óra visszatérő köhögéssel és náthával küzd. Egy hete szedtük ki az antibiotikumot és most újra minden megismétlődik. Nagyon köszönöm a választ.

Jó napot, hét hónapos fiamnak már többször haemophilus baktérium volt a torkában (ismételten zöld nátha és lelet a hörgőkön). Mit ajánlana nekünk? Köszönöm a választ.

A fiam (3,5 éves) megfázásban és fulladásos hörghurutban szenved. Az Önök ajánlása alapján most 2 hónapja a hasára (néha az alkarjára - ha a hason kiütések vannak) kenjük a Liv-Dren, Res-Dren, Min-Dren és Mezeg készítményeket. Egy hónappal ezelőtt megfázott, de a hörgők nem betegedtek meg. Most ismét náthás lett és újra a hörgőkre kezd lerakódni, nehezen lélegzik. Most újra gyógyszert szed. Bár úgy tűnik, hogy ezúttal enyhébb lefolyású hörghurut. Mit javasolnak nekünk?

Jó napot, milyen készítményeket javasolnak a zihálásos légzésre? A hét éves fiam folyamatosan, még a legkisebb mozgásnál is fulladni kezd. Nem túlsúlyos. Köszönöm.

Jó napot, lányomnak (3 éves) ételallergiája, atópiás ekcémája van. Fő allergének: tej, tojás, glutén, kutyák, macskák, atkák… Nagyon szigorú diéta ellenére (jelenleg folyamatosankb. 20 féle élelmiszert fogyaszt) sem sikerült lelepleznünk a probléma okát. Jelenleg Bambiharmoni 1 szirupot szed. Javasolt mind az 5 szirup fokozatos beszedése. Mit javasolnak nekünk? Előre is köszönöm a választ!

Jó napot, a fiam 2,5 éves és allergiás lett (valószínűleg ezt tőlem örökölte, mert én is allergiás náthával küzdök). reggelente vizes váladék folyik az orrából, bevörösödik és ég a szeme. Napközben kicsit jobb a helyzet, de éjszaka nem kap levegőt, az orr teljesen bedugul, égető érzést érez a szemnél és amint felébred tüsszögni kezd. Szeretném megtudni, hogy megtisztítható-e teljesen a szervezete az allergiától, és főként milyen módon? Szedheti valamelyik készítményt, vagy csak a bőrére kenjük?

Jó napot, szeretnék tanácsot kérni a barátom allergiájára, aki allergiás a pollenre, porra, tollra. Legrosszabb a macskaallergiája, ilyenkor nehezen lélegzik, és ki kell mennie a helységből, amelyben a macska van. Köszönöm a választ.

Jó napot, egész évben nedves náthával és köhögéssel küszködök. Leggyakoribb reggel, ébredés után vagy éjszaka, ha felébredek. Olyankor is jelentkezik a probléma, amikor pl. vasalok, vagy ha ágyneműt húzok. Nem akarok allergológushoz menni és gyógyszert szedni. Mit gondolnak, van olyan készítmény, amely tudna segíteni nekem? Köszönöm a választ.

Tegye fel kérdését most