Gyerekekkel színesebb a világ

Öt, gyógynövény-kivonatokkal és vitaminokkal gazdagított szirup, amelyek célja a gyermek szervezetének általános tisztítása a leggyakoribb toxinoktól. A készítményeket fokozatosan, egymás után kell bevenni, azaz egy készítmény = egy kúra.

bambiharmoni 1

Bambiharmoni 1

Hatása a máj, a lép és a tüdő tehermentesítésére irányul, tehát azokra a szervekre, amelyek az összes immunreakciót irányítják. A májterhelés az immunegyensúly felborulását okozza, az allergia és az ekcéma kialakulásának gyakori oka. A készítmény a prenatális (méhen belüli) és a korai gyermekkorban szerzett érzelmi blokkok és rejtett traumák eltávolítására is szolgál. A készítmény javítja és egyensúlyba hozza az általános immunitást.

 

bambiharmoni 2

Bambiharmoni 2

A vesék és a szív tehermentesítésére szolgál – ezek a szervek jelentősen befolyásolják a gyermek érzelmi fejlődését. A veseterhelés gyakran társul félelemmel, szorongással, ugyanakkor az ügyetlenséggel, a gyakori kisebb sérülésekkel is, valamint befolyásolja az idegrendszert is. Ez különféle fejlődési rendellenességekben, például ADHD, különféle diszfunkciókban, vagy az autizmus spektrumzavarának enyhe formáiban nyilvánulhat meg.

 

bambiharmoni 3 new

Bambiharmoni 3

Az összes mikrobiális terhelés eltávolítására összpontosít. A vírusok megtámadják az immunszöveteket, az idegrendszert, a bőrt, a légzőrendszert (a nyálkahártyában allergiát vagy asztmát válthatnak ki), a baktériumok (jellemzően streptococcusok vagy borrelia) akár veleszületettek is, hátrányosan befolyásolhatják az idegrendszer fejlődését.

 

bambiharmoni 4

Bambiharmoni 4

A környezetből származó toxinok eltávolítását végzi – ezek lehetnek az élelmiszerekből, a játékokból és a napi szinten használt tárgyakból származó, különféle vegyi anyagok. A nehézfémek, például a higany, vagy az ólom, valamint a vízből és az élelmiszerekből származó gyógyszer- és antibiotikummaradványok szintén gyakoriak. A készítmény fontos része a glia rendszer tehermentesítésére szolgáló összetevő amely gyakran toxikus fémek, vegyi anyagok és vakcinák toxinjaitól szabadítja meg az idegrendszer táplálásáért és regenerációjáért feleős sejteket.

 

bambiharmoni 5

Bambiharmoni 5

Alkalmas metabolitok és egyéb toxinok eltávolítására, amelyek az élelemmel, vagy emésztés közben kerülnek a szervezetbe. Ezek elsősorban a glutén- és a tejfehérjék, melyek az idegrendszert terhelik. A készítmény szolgál a terhelt vegetatív és perifériás idegrendszer tehermentesítésére is, amely akár hányinger, meghatározhatatlan hasi fájdalom, csökkent motorikus képesség, asztma vagy ekcéma hátterében állhat.

 

 

Tegye fel kérdését most