Gyerekekkel színesebb a világ

Tizenkét készítmény a gyermekek leggyakoribb egészségügyi problémáira. Az információs alkotóelem hordozója a gyermekek által kedvelt szirup.

bambi al

Bambi Al

Ez a készítmény az élelmiszer, por, pollen, és egyéb allergének okozta allergia minden típusára alkalmazható, az emésztési problémák (gyakori hasfájás, rosszullét, hasmenés) esetén is hatékonynak bizonyul. A készítmény segít a pszichés problémák esetén, alkalmas a glia rendszer tisztítására is, amely gyakran oltóanyagok által terhelt.

 

bambi anagin

Bambi Anagin

Elsősorban olyan gyermekeknél alkalmazható, akik ismétlődő mandulagyulladásban szenvednek, megnagyobbodott orr-, és nyaki mandulájuk van, vagy a duzzadt nyirokcsomóikban mikrobiális gócok találhatók. Olyan fontos immunközpontok tehermentesítésére összpontosít, mint a mandula, a csecsemőmirigy, a csontvelő, az féregnyúlvány, vagy a lép. Még az immunsejtekből is eltávolítja a toxinokat.

 

bambi auricul

Bambi Auricul

Készítmény, amely alkalmas a visszatérő középfülgyulladás kezelésére, amelynek leggyakoribb okozója a fertőzés, vagy a fertőzési góc kialakulása. Általánosságban különféle hallás- és fülproblémák esetén is alkalmazható – égető érzés, viszketés, füldugulás, pattogás, nyomásérzékelés vagy fülzúgás esteén is alkalmazható. Ajánlott a Bambi Nasal készítménnyel kombinálni.

 

bambi bron

Bambi Bron

Minden légzőszervi problémára ajánlott. Alkalmazható száraz, hurutos és makacs köhögés, légzési problémák vagy különböző eredetű felső légúti gyulladások esetén. Eltávolítja a légutakból a mikrobiális toxinokat. Egyidejű alkalmazása a Bambi Im készítménnyel javítja az immunitást.

 

bambi cutis

Bambi Cutis

A bőr és a bőrrel kapcsolatos szervek tisztítására szolgáló készítmény. A gyermekek bőre nagyon érzékeny, és gyakran kialakulnak rajta ekcémás reakciók, valamint különféle pattanások, kiütések, fájdalmas foltok és egyéb gyulladások is.

 

bambi enurex

Bambi Enurex

Vizelet- és vesebetegségben szenvedő gyermekek számára készült. Ennek a szervnek a problémái fájdalmas, illetve gyakori vizeléssel jelentkeznek (probléma okozói visszatérő fertőzések: baktériumok, gombák). A készítmény a vizelettartásal kapcsolatos problémákat is orvosolja és a húgyúti rendszert irányító idegrendszeri rész tehermentesítésére is szolgál.

 

bambi estomag

Bambi Estomag

Szerves toxinok és pszichoszomatikus eredetű gyomorproblémákra, émelygésre, emésztési problémákra és hasi fájdalmakra irányuló készítmény. A készítmény segíthet az iskolai, vagy más közösségben tapasztalható stresszhelyzetek elviselésében, leküzdésében.

 

bambi hyperaktiv

Bambi Hyperaktiv

Készítmény a tanulási nehézségekkel és a pszichés fejlődési zavarokkal küzdő gyermekek számára, alkalmazható az ADHD zavar esetén is. Elsősorban azidegrendszer tehermentesítésére koncentrál, megoldja a glia túlzott terhelésével kapcsolatos problémákat.

 

bambi im

Bambi Im

Az egyik alapkészítmény, amely a gyakori megbetegedések, kiütések, ismétlődő vírusfertőzések és mandulagyulladás, valamint más betegségek esetén alkalmazható. Tisztítja a nyirokrendszert, az immunsejteket, a csontvelőt, a lépet, a májat, valamint az immunsejteket is.

 

bambi nasal

Bambi Nasal

Az üregek méregtelenítésére szolgáló készítmény. Alkalmazható nátha, orrdugulás, szaglási problémák, és gyakori megbetegedés esetén. Célszerű a Bambi Bron készítménnyel kombinálni..

 

bambi laryng

Bambi Laryng

Ez a készítmény elsősorban a légzőszervi problémákat, ideértve a visszatérő gégegyulladást, valamint az asztmát célozza meg. A légzőrendszer és a szomszédos területek, valamint a légutakat irányító idegrendszer tehermentesítésére alkalmazható.

 

bambi symbi

Bambi Symbi

Komplex készítmény a bél mikrobióta helyreállítására, amely nagyon fontos az egészséges immunrendszer és a bélfal egészséges működése szempontjából. Alkalmazható minden allergiára, gyakori megbetegedés, visszatérő húgúti gyulladások és minden gyermekkori krónikus probléma esetén is.

 

Tegye fel kérdését most