Gyerekekkel színesebb a világ

Bőr

Különböző eredetű bőrproblémák - pattanások, ekcéma, kiütés stb.

A Bambi Oil készítményekről szeretnék kérdezni. A lányomnak 15 hónapos kisfia van, aki néha betegeskedik (többnyire nátha, amely egy hétig, vagy akár tovább is eltart, de most szeptember óta már harmadszor lett beteg) és ezért megvettem neki a Baimbi Oil olajokat (mind a 3 készítményt). Az 1-es számú olaj alkalmazása után, nem volt semmi reakció. Majd harmadik nap amikor a 2-számú olajjal kente be a testét, akkor pontosan azon a helyeken jelentek meg a kiütések, ahol a lányom bekente. Mit javasol, a lányom folytathatja az olajok alkalmazását, ha a kiütések eltűntek, vagy inkább hagyja abba? Nagyon köszönöm a választ.

A fiam 9 éves, többvisszatérő ajakherpesz jelentkezik nála. Egy nap lázas, majd két nap múlva hatalmas herpesz jelenik meg az ajkain. Olyan nagy, hogy még enni sem képes. Mit ajánlana a herpesz megismétlődésének megakadályozására? Nagyon fáj, és általában kellemetlen. Mit ajánlana a visszatérő herpesz megszűntetésére? Nagyon fájdalmas és egyben kellemetlen is ez számára.

Milyen készítmények alkalmazását javasolják a visszatérő berepedezett orrnyálkahártya esetén egy iskolás gyermeknél? Nagyon fájdalmas ez számára.

A barátnőm kislányának (5 éves) a térdén számtalan szemölcs található, amelyektől a bőrorvos nem képes megszabadítani (égetéssel, kenőcscsel). Ajánlana nekem megfelelő készítményeket?

Jó napot, még mindig nem sikerült meggyógyítani a fiam alsó ajak gyulladását. A bőr ismételten berepedezik, vörös folt, elszáradt, feszülő bőr alakul ki rajta. A Res-Dren, Liv-Dren, Cuti-Dren, Conectid kúra, majd a Min-Dren és a Mezeg cseppek beszedése után javult a helyzet, de egy idő után újra előjött a probléma.

Jó napot, a 3,5 éves fiamnak atópiás ekcéma van a lábain, az ágyékán és a kezén. Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen termékeket javasolnak és azokat hogyan kell használni. Nagyon köszönöm!

Tegye fel kérdését most