Gyerekekkel színesebb a világ

Allergia

Minden, ami összefügg a túlérzékenységgel és a szervezetünk túlzott és káros válaszreakciójával egyes allergénekre - a pollentől az élelmiszerekig.

Jó napot, milyen készítményeket javasolnak a zihálásos légzésre? A hét éves fiam folyamatosan, még a legkisebb mozgásnál is fulladni kezd. Nem túlsúlyos. Köszönöm.

Jó napot, lányomnak (3 éves) ételallergiája, atópiás ekcémája van. Fő allergének: tej, tojás, glutén, kutyák, macskák, atkák… Nagyon szigorú diéta ellenére (jelenleg folyamatosankb. 20 féle élelmiszert fogyaszt) sem sikerült lelepleznünk a probléma okát. Jelenleg Bambiharmoni 1 szirupot szed. Javasolt mind az 5 szirup fokozatos beszedése. Mit javasolnak nekünk? Előre is köszönöm a választ!

Jó napot, a fiam 2,5 éves és allergiás lett (valószínűleg ezt tőlem örökölte, mert én is allergiás náthával küzdök). reggelente vizes váladék folyik az orrából, bevörösödik és ég a szeme. Napközben kicsit jobb a helyzet, de éjszaka nem kap levegőt, az orr teljesen bedugul, égető érzést érez a szemnél és amint felébred tüsszögni kezd. Szeretném megtudni, hogy megtisztítható-e teljesen a szervezete az allergiától, és főként milyen módon? Szedheti valamelyik készítményt, vagy csak a bőrére kenjük?

Jó napot, szeretnék tanácsot kérni a barátom allergiájára, aki allergiás a pollenre, porra, tollra. Legrosszabb a macskaallergiája, ilyenkor nehezen lélegzik, és ki kell mennie a helységből, amelyben a macska van. Köszönöm a választ.

Jó napot, egész évben nedves náthával és köhögéssel küszködök. Leggyakoribb reggel, ébredés után vagy éjszaka, ha felébredek. Olyankor is jelentkezik a probléma, amikor pl. vasalok, vagy ha ágyneműt húzok. Nem akarok allergológushoz menni és gyógyszert szedni. Mit gondolnak, van olyan készítmény, amely tudna segíteni nekem? Köszönöm a választ.

Tegye fel kérdését most